Oberta una borsa de docents per impartir formació per l'ocupació

Publicación: 
26/10/2016 - 31/03/2017
Imagen: 

Segons l’actual convocatòria FOAP2016, IDETSA necessita cobrir docents amb unes característiques concretes segons normativa dels certificats de professionalitat. Concretament es busquen perfils amb qualificacions de llicenciats, enginyers o tècnics superiors amb experiència professional d’un o dos anys, requisits dels cinc certificats de professionalitat que vol realitzar IDETSA: Gestió i Organització de magatzems, Programació de Sistemes Informàtics, Operacions auxiliars de serveis administratius i generals, Activitats de gestió administrativa i Serveis de Restaurant.

 

Les funcions que han de desenvolupar els docents són la programació d’activitats formatives, definir els objectius dels cursos i establir la seva temporalització, la preparació dels materials formatius, el compliment amb el programa de pràctiques de l’especialitat i impartir-ne les classes.

 

Les persones que estiguin interessades en formar part d’aquesta borsa de treball poden presentar el seu Currículum Vitae a les dependències d’IDETSA o enviar-lo per correu electrònic a borsatreball@idetsa.net.

C/ Martí Franquès, 5 Pol. Ind. Les Tàpies
977 820 820