Borsa de Treball

La Borsa de Treball Municipal de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant és un servei que facilita la intermediació entre l'oferta i la demanda d'ocupació. 

Les seves principals funcions són atendre les persones que es troben en recerca i/o millora de feina, i atendre les empreses que busquen candidats per a cobrir els llocs de treball que necessitin.

 

EMPRESES: 

Si necessites cobrir un lloc de treball, accedeix a l'apartat Empresa -> Ofertes de Treball

 

PERSONES:

Com inscriure’t?

Nova eina de gestió curricular: http://gestiocurriculums.idetsa.net/

Amb aquesta eina podràs aportar informació més precisa, ja que el nou sistema incorpora un apartat que et permetrà detallar l’experiència professional; i un altre que permetrà adjuntar fins a cinc documents, en lloc d’un, com fins ara.

Una altra de les novetats és que podràs imprimir-te el currículum un cop finalitzada la introducció de totes les teves dades.

 

Com funciona la Borsa de treball? 

Quan l’empresa generi una oferta, els/les usuaris/àries que la seva experiència/preferència coincideixi amb l’oferta creada, rebran un correu electrònic notificant la publicació de la mateixa (important: si l’usuari/ària no actualitza les seves dades en un termini de 6 mesos quedarà desactivat/da).

L’usuari/ària sempre es podrà inscriure a una oferta independentment de la seva experiència/preferència.

Per poder ser candidat/a de l’oferta l’usuari/ària haurà d’accedir al seu perfil i inscriure’s a l’oferta.

L’empresa podrà accedir al seu currículum per valorar la seva candidatura i serà ella la que es posi en contacte amb la persona candidata.

Des de la Borsa de Treball recomanem tenir el currículum actualitzat i totes les dades ben emplenades per facilitar la informació a l’empresa. 

Us informem que tots els dijous de 10 a 11h el Punt Òmnia de l'Hospitalet de l'Infant realitza tallers de la nova eina informatitzada.

Per altra banda, aquelles persones que necessiteu una ajuda per a la recerca de feina, realitzar el vostre currículum, quines oportunitats us pot oferir el mercat de treball... podeu accedir al Servei d'Orientació Laboral.

C/ Martí Franquès, 5 Pol. Ind. Les Tàpies
977 820 820