Actes singulars

9a Edició "Enfila el teu futur"

Dos projectes empresarials han resultat guanyadors ex aequo de la 9a edició dels premis ‘Enfila el teu futur’ per a joves emprenedors, organitzats per l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant i l’empresa municipal de promoció econòmica IDETSA, amb la col·laboració d’Alpiq, l’associació d’empresaris i l’associació de comerços del municipi.

 

Per primer cop des de que s’entreguen aquests guardons, el jurat dels premis han entregat dos primers premis, dos segons i un tercer a cinc plans d’empresa elaborats pels alumnes de l’Institut Berenguer d’Entença.

 

L’alt nivell dels projectes que optaven al premi ha fet que en el primer lloc hagin resultat premiats d’una banda el projecte “Chip Xop” de Desireé Leal, Isabel López i Judith Pérez; dedicat a activitats infantils, ludoteca i acollida d’infants. D’altra banda, també s’han endut el primer premi Sandra Miralles, Patrícia Benaiges, Margarida Nomen i Júlia Sabaté amb el projecte “Hangtree”, una activitat d’esports de natura, tirolina, paintball i activitats infantils ubicada a Masboquera.

 

També en el segon premi hi ha hagut empat, de manera que l’han compartit el projecte “Nunibak” que han creat Itziar Rodríguez i Maria Messeguer amb el pla d’empresa “Xicoteca” d’Olga Margalef, Èlia Pallisé, Anna Rofes i Mireia Rovira. El tercer premi ha estat per Ayelen Michelle Ardenghi i M. Lourdes Calvo, que han presentat el pla de l’empresa “Classiqué”.

 

En aquesta 9a edició dels premis ‘Enfila el teu futur’, hi ha participat un total de 44 alumnes de Batxillerat i cicles formatius de l’INS Berenguer d’Entença de l’Hospitalet, que han presentat una 16 de projectes empresarials, vinculats a diversos sectors econòmics com l’educació en el lleure, l’assistència a la gent gran, les noves tecnologies, els videojocs o la venda online. Aquests estudiants han comptat amb l’ajut del professorat i del Servei d’Assessorament a Emprenedors que ofereix IDETSA al Viver d’Empreses.

 

Els premis els van entregar Gorka Gandarias Director de la Central Tèrmica de Cicle Combinat Plana del Vent, l’alcalde Alfons Garcia, el regidor Miguel A. Garcés, la directora de l’institut Roser Mas i l’emprenedora local Laura Areste, creadora de Mum’s, que va realitzar una ponència sobre el seu projecte d’èxit que va resultar inspiradora per als joves i també per la resta d’assistents.

   

 

 

     

 

C/ Martí Franquès, 5 Pol. Ind. Les Tàpies
977 820 820